Welkom

Heeft u een code ontvangen om een uitvaart via een livestream te bekijken? Klik dan hier

Hoe graag iedereen ook bij de uitvaart, crematie, ceremonie of afscheidsdienst van zijn naaste aanwezig wil zijn, het kan niet altijd.  Vaak is daar een heel goede reden voor. Wellicht is men ziek geworden, of verblijft men in het buitenland, en is terugkomen onmogelijk. Of bijvoorbeeld nu, nu de mogelijkheden ivm het corona virus erg beperkt zijn. Wij hebben de oplossing: een uitvaart livestream.

Wij hebben de techniek in huis om de live stream van een uitvaart te verzorgen. Op een stroomaansluiting na zijn wij in principe helemaal zelf voorzienend. We hebben de beschikking over 4g routers die ervoor zorgen dat internetsnelheden gecombineerd worden, waardoor een stabiele internetverbinding ontstaat. Graag vullen we die wel aan met een vaste internet aansluiting. Maar dat is dus niet noodzakelijk. We nemen 2 camera’s mee om alles goed in beeld te kunnen brengen, en de stream zal te zien zijn via een eigen pagina op deze site!

Privacy hebben we hoog in het vaandel. Daarom zijn alle uitzendingen alleen te zien met een speciale code. U ontvangt van ons een code die u kunt invullen op de site. Met die code komen de kijkers automatisch uit bij de juiste uitzending. Klik maar eens op www.gedenkstream.nl Vul daar de code DEMO in. Dan zult u zien, dat u in een demo omgeving terecht komt.

De opname van de uitvaart is met dezelfde code 3 maanden lang terug te kijken via deze website, met dezelfde code. We maken ook lokaal een video opname van de livestream. Deze zenden wij de nabestaanden via Wetransfer toe.

www.gedenkstream.nl is een onderdeel van www.disco-n-action.nl. We hebben de afgelopen 19 jaren veel ervaring opgedaan met met de techniek op uitvaarten en begrafenissen. Vanuit heel Nederland kunnen wij ervoor zorgen dat de Livestream overal ter wereld te zien is, op mobieltjes, tablets, laptops, computers en televisies.

Buma Stemra

In veel gevallen zal er muziek te horen zijn op de Live Stream. Voor uitzendingen die plaatsvinden via onze internetsites hebben wij een licentie afgesloten bij de BumaStemra.

Wanneer u wilt uitzenden via uw eigen website geldt deze licentie niet. U zult deze dan zelf moeten aanvragen. Wij kunnen dat uiteraard voor u verzorgen.

BumaStemra heeft afspraken gemaakt met Youtube, Twitch, Facebook en Instagram voor het uitzenden van muziek op deze platforms. Hierdoor wordt uw stream vaak voorzien van reclame. Er zijn echter geen afspraken gemaakt betreffende de masterrechten op de gebruikte muziek tijdens de Live stream. Daarom gebeurt het regelmatig dat wanneer een van de platforms die muziek detecteert, de Livestream wordt stop gezet.

Door te streamen via onze server heeft u daar geen last van

Hoe gaan we te werk?

  1. Vraag een offerte aan via onze site
  2. We komen van te voren langs, om kennis te maken, en om de (on)mogelijkheden te bespreken.
  3. Wij maken met de locatie afspraken over het tijdstip van opbouwen.
  4. U ontvangt van ons de code die u kunt sturen aan degene die de uitvaart via de livestream mogen bekijken
  5. We plaatsen onze technische materialen zo onopvallend mogelijk. Onze aanwezigheid zal zo min mogelijk opvallen.
  6. Een half uur voor aanvang zal de stream live gaan, zodat uw naasten zich thuis ook rustig kunnen voorbereiden om te kijken of alles werkt.
  7. U ontvangt een opname van de begrafenis via Wetransfer
  8. Na het versturen van de opname versturen we de factuur met het afgesproken bedrag. Wij doen dus niet aan vooruitbetalen, of aanbetalen. De basis van vertrouwen!
[formidable id=”1″]

Wilt u contact opnemen met gedenkstream.nl? Kijk dan snel op onze contactpagina!